Listening to Music

PDS programma 

Misschien denk je dat er aan PDS of darmklachten weinig te doen is en dat je er maar mee moeten leren leven. Gelukkig is dat niet waar!

Ons programma is er op gericht om jou van je klachten af te helpen zodat jij weer van je leven kunt genieten. Blijvend en bewezen effectief!

 

Als je langdurig buikklachten hebt of PDS, heb je waarschijnlijk al van alles geprobeerd: aanpassingen in je voeding, dieet, medicijnen, therapie. En ondanks dat heb je nog steeds klachten en heb je geen idee meer wat jou echt kan helpen.

Omdat ik zelf PDS heb gehad, begrijp ik jou als geen ander. Naast dat ik zelf veel heb uitgeprobeerd heb ik me ook gespecialiseerd in de behandelingen met de beste resultaten.

Deze behandelingen heb ik samengevoegd tot een uniek en vooral werkende aanpak. Een programma met duurzame resultaten én wetenschappelijk onderbouwd.

Je kunt dit bij mij in de praktijk volgen of online, comfortabel vanuit huis. Waarbij wij je op de achtergrond begeleiden. Vele anderen gingen je voor, met succes! 

Wil je weten of je geschikt bent om dit programma te volgen? Doe hier de test:

Ons 12 weken programma is wetenschappelijk onderbouwd dus bewezen effectief.
Comfortabel vanuit je eigen huis, in je eigen
tempo en tijd, 24/7 toegankelijk.

Voorbereiding

doctor-1228627_1920.jpg

Voorbereiding

Wanneer je nieuwe klachten hebt, bezoek dan eerst een arts die jou kan onderzoeken en andere aandoeningen uit kan sluiten die een andere behandeling behoeven. Heb je PDS, stoelgangproblemen, ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, coeliakie, functionele buikpijn, dan kun je direct aan het programma beginnen.

Intake 

zutphen.jpg

Intake & kennismaking

We maken graag kennis met jou en kijken of het programma geschikt is.

Vooraf vul je een intake formulier en een scorelijst in, en vervolgens maken we een afspraak voor een telefonisch- of videoconsult. Hierin is er ook gelegenheid om vragen te stellen.
Plan hier je intake (videoconsult of telefonisch)

Start programma

Start programma

Wanneer we samen besloten hebben dat darmgerichte hypnotherapie geschikt is voor jou dan kun je direct starten. Gedurende 12 weken krijg je alle darmgerichte hypnotherapie sessies, oefeningen, informatie en tips. 
Om je voortgang te kunnen meten laten we je op vaste tijden een scorelijst invullen.

Start programma

woman-977020_1920.jpg

Tijdens het programma

Uit ervaringen weten we dat de meeste mensen al binnen de eerste weken veranderingen bemerken. Bij de één gaan de verbeteringen gestaag vooruit, bij de ander verloopt het wisselvalliger. Je darmen en jij hebben gemiddeld 12 weken nodig om dit nieuwe gevoel en gedrag aan te leren. Je leert weer vertrouwen in je lichaam te krijgen en alle technieken om je klachten te verminderen. Wij zijn er voor jou voor vragen en overleg.

Start programma

pexels-andrea-piacquadio-712413.jpg

Afronding

Na afronding ontvang je nogmaals een scorelijst. Mocht het nodig zijn is er mogelijkheid om het programma uit te breiden. Wanneer je lid bent van de community blijf je toegang houden tot de sessies en alle oefeningen en tips.

Programma & tarieven

Meest gekozen

PDS programma Plus
4 termijnen € 59,-

Dit 12-weken programma kun je comfortabel vanuit huis volgen. Dit programma is geschikt voor lichte, matige tot ernstige buikklachten en PDS.

 • inclusief intake

 • direct starten

 • 24/7 toegang

 • darmgerichte hypnotherapie sessies

 • maar liefst 84 dagen dagelijks informatie, tips en oefeningen 

 • vergoeding zorgverzekering

 • therapeut altijd bereikbaar voor vragen
   

Inclusief videoconsulten

PDS programma Premium
4 termijnen € 87,-

Dit 12-weken programma kun je comfortabel vanuit huis volgen. Dit programma is geschikt voor lichte, matige tot ernstige buikklachten en PDS.

 • inclusief 3 videoconsulten

 • inclusief intake

 • direct starten

 • 24/7 toegang

 • darmgerichte hypnotherapie sessies

 • maar liefst 84 dagen dagelijks informatie, tips en oefeningen 

 • vergoeding zorgverzekering

 • therapeut altijd bereikbaar voor vragen

Hoi Elja, ik ben nu een week en 1 dag bezig en merk echt al wel verschil! Ongelooflijk! Mijn stoelgang is anders, ik ben wat ‘rustiger’ en ben niet meer zo in m’n hoofd bezig met de wc! Ik verheug me iedere dag weer op een nieuwe hypnose want ze geven me echt ontspanning! 

Mevr. M. ziekte van Crohn darmklachten met angst/stress

Dag Elja, even een berichtje van mij. Ik wil je danken voor al je steun en begeleiding. Het gaat echt supergoed met mij, misschien ben ik er ontvankelijk voor, de sessies zijn erg aangenaam en helpen mij enorm. Ik vertel het aan iedereen wat ik gedaan heb want het heeft mij erg goed geholpen. Al 10 tallen jaren lang heb ik buikpijn, en een opgeblazen gevoel en diarree aanvallen en nu is het weg!  Als ik jou en het programma een cijfer moet geven geef ik je een 9! Aan mij heb je een echte ambassadeur ;-)

Mevr. L. - PDS 

Ik ben enorm tevreden over de behandeling. Vooral de hypnosesessies waren erg rustgevend en effectief. Door de therapie ben ik anders tegen dingen aan gaan kijken en ben ik mijn lichaam en geest en de verbinding tussen die twee beter gaan begrepen. Dat was erg behulpzaam.

Ik heb de therapeute als erg competent en meelevend ervaren. Ik had niet verwacht dat ik bijna geen last meer zou hebben van mijn darmen en ben erg gelukkig dat ik weet hoe ik hier in de toekomst mee om kan gaan, wanneer ik er weer last van zou krijgen.

Mevr. E. - PDS