WERWIJZE

Wanneer je je aanmeldt voor een hypnose sessie ontvang je een bevestiging van de afspraak, en een aparte email met een link naar het intake formulier. De eerste afspraak begint met het bespreken van het intake formulier. We bespreken jouw hulpvraag, wensen en verwachtingen. Daarnaast leg ik uit wat er gaat gebeuren, beantwoord ik je vragen en nemen we eventuele spanningen of onduidelijkheden weg. 


Voorafgaand aan de sessie is wederzijds vertrouwen van groot belang. Dit houdt in dat je van mij kan verwachten dat ik mijn uiterste best doe om jou te helpen. Alles wat er tijdens een sessie besproken en behandeld wordt valt onder mijn beroepsgeheim. Wanneer jouw probleem eerst door bijvoorbeeld een (huis)arts beoordeeld moet worden of als ik denk dat ik jou niet op de juiste manier kan verder helpen zal ik je doorverwijzen. Andersom vind ik dat vertrouwen ook belangrijk; jij moet het gevoel hebben dat je bij mij voldoende "klik" hebt om samen aan jouw probleem te werken. Indien je dat gevoel niet hebt, geef mij dat aan dan kun je je traject bij iemand anders vervolgen. Na het intake gesprek zal meteen de eerste hypnose sessie plaatsvinden. Ik werk met een unieke combinatie van klassieke/directe hypnose en hypnotherapie. Daarnaast kunnen technieken vanuit de psychosociale therapie gebruikt worden, zoals Mindfulness, EFT, NLP, ACT en hartcoherentie. Een sessie vindt individueel plaats. Na de sessie kun je weer zelfstandig naar huis rijden. Sessies kunnen ondersteund worden door oefeningen voor thuis, zoals ontspanningsoefeningen, zelfhypnose, of opnames om af te luisteren.

Mocht je twijfelen of hypnotherapie geschikt is voor jou, heb je een ander klacht dan buikpijn of PDS, of een algemene vraag, neem gerust vrijblijvend contact op.

06-21 400 992

©2020 by PDS - hypnotherapeut - HypnoseCentrumOost / MedischHypnoseCentrum - Wiedenbroeksingel 4 Haaksbergen  06 - 21 400 992